AFAS Insite
Per 1 januari 2016 werken wij met een ander personeelsadministratiesysteem. Met dit systeem kunnen wij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van digitale gegevensverwerking en toegankelijkheid van de eigen gegevens. Dit betekent dat er voor alle werknemers van de SSVOZ het één en ander verandert ten aanzien van de personeels- en salarisadministratie.

De meest zichtbare verandering is dat werknemers via Insite (een programma van AFAS) toegang krijgen tot de eigen personele gegevens. Werknemers kunnen de gegevens niet alleen raadplegen maar kan een deel van de gegevens ook wijzigen zoals het adres na een verhuizing. Tevens kan via Insite de salarisspecificatie worden geraadpleegd en uitgeprint.

Wat is Insite?
Insite is een Intranet-applicatie waar de stichting gebruik van zal maken voor het weergeven van personeelsgegevens. Deze website wordt vanuit de Windows applicatie Profit aangevuld en bijgehouden. Via Insite heeft u snel en te allen tijde toegang tot uw gegevens. Dit kunt u simpel doen door op uw pc, laptop, tablet of smartphone naar de site www.70588.afasinsite.nl te gaan. Hier kunt u vervolgens inloggen met uw SCZ email adres en uw eigen wachtwoord.

Verder zal met de komst van Insite het aanpassen van uw gegevens snel verlopen. U hoeft geen contact meer op te nemen met P&O, maar zult zelf uw gegevens direct kunnen aanpassen. Ook maakt Insite het mogelijk te allen tijde uw loonstrook in te zien, en declaraties uit te voeren.

Voor de volledige Insite handleiding kunt u op deze link klikken: Handleiding Insite